Látogasson el webáruházunkba!

Soma kártya - Piros (1273)

Webáruház  »  Kártyák  »  Prémium kártyacsomagok  »  Soma kártya - Piros
https://www.jokermagic.com/termek/1273-soma-kartya-piros
 Soma kártya - Piros
Egy világbajnok pakli!
Ára:
3 490 Ft

Soma saját nevével fémjelzett kártya minden értelemben egy világbajnok kártyacsomag. A csomag a világ legnagyobb méretű és múltú kártyagyártó cégével, a Cartamundival karöltve készült, így a kártya a lehető legprémiumabb minőséget képviseli világviszonylatban. Tökéletes papír, tökéletes felületkezelés, tökéletes rugalmasság. Egy 56 lapos kártyacsomag 2 jokerrel és 2 speciális bónusz bűvész kártyával.

Soma kártya - Piros részletes ismertetője

Soma saját nevével fémjelzett kártya minden értelemben egy világbajnok kártyacsomag. A csomag a világ legnagyobb méretű és múltú kártyagyártó cégével, a Cartamundival karöltve készült,  így a kártya a lehető legprémiumabb minőséget képviseli világviszonylatban. Tökéletes papír, tökéletes felületkezelés, tökéletes rugalmasság. Egy 56 lapos kártyacsomag 2 jokerrel és 2 speciális bónusz bűvész kártyával. 

A kártya hátoldalának dizájnja Soma életének részeit szimbolizálja. Többek között a világbajnoki trófeával, Soma középpontosan tükrös monogramjával, és sok minden más aprósággal. Emellett a szív királynak Soma kölcsönözte az arcát a csomagban.

A csomag érdekessége, hogy a piros és a kék csomag más-más speciális lapokat tartalmaz. Ebben a piros csomagban egy káró 13-as és egy összetekeredett kőr dáma található!
A csomag emellett egy különleges jelöléssel is rendelkezik, így még több extra mutatványra alkalmas!

Soma ebben a videóban pedig bemutatja, hogy mitlyen trükkök mutathatók be a speciális lapokkal (A videóhoz a jelszó a csomag alján található utolsó szó):

Trükkök a speciális lapokkal

Póker méret.

További képek
Kapcsolódó és hasonló termékek