Látogasson el webáruházunkba!

Profi mentalista készlet / The Pro Mind Set by Luca Volpe (Felszerelés + online magyarázat) (1252)

Webáruház  »  Mentál trükkök  »  Profi mentalista készlet / The Pro Mind Set by Luca Volpe (Felszerelés + online magyarázat)
https://www.jokermagic.com/termek/1252-the-pro-mind-set-by-luca-volpe_-paul-mccaig-and-alan-wong-_gimmickek-_-online-magyarazat_
 Profi mentalista készlet / The Pro Mind Set by Luca Volpe (Felszerelés + online magyarázat)
Egy teljes mentalista műsor szinte zsebből!
Ára:
39 900 Ft

A "The Pro Mind Set" egy teljes, 20 perces műsort kitöltő mentalista szett, melyet úgy terveztek, hogy könnyen bemutatható legyen.

Profi mentalista készlet / The Pro Mind Set by Luca Volpe (Felszerelés + online magyarázat) részletes ismertetője

Videó a csomag lehetőségeiről:A "The Pro Mind Set" egy teljes, 20 perces műsort kitöltő mentalista szett, melyet úgy terveztek, hogy könnyen bemutatható legyen.

A Covidos időkben komoly kihívás a mentalistáknak, hogy közel legyenek nézőikhez, mégis elkerüljék, hogy kellékeiket az asztalra kelljen tenniük vagy hogy a nézőknek hozzá kelljen nyúlniuk.

Luca Volpe, Paul McCaig és Alan Wong összeállítottak öt gyönyörű mentalista rutint, melyek mind nagyon látványosak, de nincs szükség hozzájuk asztalra, arra, hogy a nézőknek kezükbe kelljen venniük a kellékeket, vagy hogy ők adjanak át valamit az előadónak. Ez azt jelenti, hogy megfelelő távolságot tarthatunk a nézőktől, ők mégis közelről élvezhessék előadásunkat. 

A csomagban található kellékeket mind kiváló minőségűek, tartósak, könnyedén tisztára törölgethetők és fertőtleníthetők, valamint könnyen szállíthatók a hozzátartozó neszesszerben (25 x 18 cm). 

A csomagban a következő öt mutatvány található a hozzájuk szükséges felszerelésekkel:

  • Színteszt: Egy gyors és látványos bevezető mutatvány, ahol a néző az egyetlen piros kártyát választja ki a mentalista kezében tartott négy másik, zöld kártya közül! Persze ekkor rádöbben, hogy érzékeit átejtették!

  • Éjjellátás: egy "bank nite" stílusú rutin 3 színes borítékkal és előre nyomtatott "ENYÉM" (MINE) és "TIÉD" (YOURS) kártyákkal, ahol egy vagy két néző kiválasztja, hogy mely kártyák az "övék" és melyik a "miénk". Választásuk minden esetben helyes lesz, ám a mentalistánál borítékban rejtőzik egy húszezres is (vagy bármilyen más értékű bankjegy)!

  • DTC-Lite: 10 különböző, műanyag lapra nyomtatott rajz, melyeket gyerekjáték megjegyezni. Ezzel a csomaggal klasszikus, "stacked deck" rutinok mellett egy új trükköt is megtanulhatunk, melynek köszönhetően a nézőknek hozzá sem kell nyúlniuk a lapokhoz! Az előadó biztosan lerajzolja, hogy melyik rajzot választotta a néző.

  • Szó a céltáblán: Egy klasszikus mentalista mutatvány modern köntösben. Megmutatunk egy könyvet (nem a csomag része, bármilyen puha borítójú könyv megfelelő), és egy műanyag kártyát, melyen egy lézer gravírozott céltábla látható, közepén egy téglalap alakú lyukkal.
    Megmutatjuk, hogy ezzel a céltáblával kiválasztunk a könyvben egy szót. Ahogy mozgatjuk a kártyát a könyv lapján a nézők láthatják, hogy mindig más szavak kerülnek a céltábla közepébe. Egy néző egyszer csak "állj"-t mond, mire mi megállunk a lapon abban a pillanatban, és megmutatjuk a nézőnek a céltábla közepét. Megkérjük, hogy olvassa fel hangosan a leghosszabb vagy legszokatlanabb szót a kiválasztottak közül.
    Ezután megkérjük a nézőket, hogy menjenek fel valamelyik (számunkra legkedvezőbb) közösségi oldalunkra (és ha már ott vannak, lájkolhatnak, és követhetnek is minket), és látni fogják, hogy mi már órákkal az előadás előtt posztoltuk, hogy ezt a szót fogják ma választani! Egy egyszerű, de hatásos mutatvány, melynek segítségével újabb követőkre és akár újabb későbbi megrendelésekre is szert tehetünk közösségi oldalunk bevonásával. (Egy papírra felírva a szót a bemutató előtt az asztalra is tehetjük.) A mutatvány megismételhető!

  • Fotó-Hullám: Megmutatunk a nézőknek néhány kártyalapot különböző képekkel és megkérjük egyiküket, hogy teljesen szabadon válasszon egyet közülük. Miután kiválasztotta a számára szimpatikus fényképet, megmutatjuk, hogy az összes többi fénykép hátán egy nagy fekete "X" díszeleg. Hogy bebizonyítsuk, hogy előre tudtuk, hogy ehhez a képhez fog vonzódni, kérjük meg, hogy fordítsa meg az általa választott képet, melyen szintén egy nagy "X" található, ám piros színnel nyomtatva! Egy könnyedén bemutatható "Brainwave" (agyhullám) mutatvány, ám semmi nem tapad, semmi nem érdes vagy sima! A gyönyörűen nyomtatott műanyag kártyák egy kis kártyatokban találhatók a készletben.

Az öt kiváló trükk mellé jár még a csomagban egy különleges, nagy méretű, műanyag lap, melynek mindkét oldalán egy-egy optikai illúzió található. A tökéletes "töltelék-mutatvány", hogy bebizonyítsuk, hogy milyen könnyű az emberi figyelmet megtéveszteni!

Szintén találunk még az eszközök között egy kiváló minőségű ujjhegyet egy átlátszó tartóban, a bankjegy borítékból való megjelentetéséhez.
Szintén a csomag tartalma még néhány extra, üres műanyag kártya, hogy "Éjjellátás" trükkünket a saját anyanyelvünkre is lefordíthassuk, valamint található benne egy fekete Sharpie filctoll és egy elegáns spirál jegyzetfüzet is. 

A csomagban található összes kártya műanyagból készült, így élethosszig tartó kellékeket kapunk.

Az online videó magyarázat "szeminárium-stílusú", tehát először látjuk a teljes mutatványt elejétől a végéig, majd ezután magyarázza el nekünk Luca, Paul és Alan.

A videó magyarázat angol nyelvű.

További képek


Kapcsolódó és hasonló termékek