Látogasson el webáruházunkba!

Switch One by Christian Grace (1251)

Webáruház  »  Mikro trükkök  »  Kártya trükkök  »  Switch One by Christian Grace
https://www.jokermagic.com/termek/1251-switch-one-by-christian-grace
 Switch One by Christian Grace
Valóságos csoda a bűvész kezei között!
Ára:
46 900 Ft

A végig az átlátszó üvegpohár alatt pihenő, végig a nézők szeme előtt lévő kártya megegyezik a néző által megnevezett lappal.

Switch One by Christian Grace részletes ismertetője

Videó a trükkről:A végig az átlátszó üvegpohár alatt pihenő, végig a nézők szeme előtt lévő kártya megegyezik a néző által megnevezett lappal.

Sokak számára ez a bűvészet szent grálja. Ennyire tisztán ezidáig szinte lehetetlen volt egy ilyen mutatvány, de legalábbis brutálisan nehéz: a néző teljesen szabadon nevezi meg a választott kártya színét és értékét.

Christian Grace (a forradalmi Level One kitalálója, ez a trükk sokáig kínálatunkban is szerepelt, nagy sikerrel) és a Vanishing Inc. együttműködése révén jött létre a Switch One, egy különleges, új rendszer, melynek segítségével csodás bűvész- és mentáltrükköket mutathatunk be. És a "rendszer" szó használata teljesen megérdemelt: az általános "kártyatrükk" elnevezés igen lealacsonyító lenne, ha a Switch One-ról beszélünk, hiszen több elv és gyakorlat találkozik ebben a komoly kellékben.

A Switch One középpontja egy különleges segédeszköz, melynek segítségével bármelyik lapot magunkhoz hívhatjuk. Ha pedig egy egyszerűbb kezelést szeretnénk alkalmazni (ahogy a vágatlan videón is látható), akkor hamar megtapasztalhatjuk, hogy csupán egyetlen pillanat a trükk elején elég ahhoz, hogy a lehető legjobb hatást elérhessük. Christian mindkét kezelési módszert megtanítja az online videó magyarázat során, így eldönthetjük, hogy számunkra melyik a legmegfelelőbb!

A tanulás során elsajátíthatjuk Christian lenyűgöző cseréjét, ahol egy tárgy észrevehetetlen módon átolvad egy másikká. Ezzel az észrevehetetlen cserével a nézők szeme előtt változtathatunk át pl. egy kártyalapot bankjeggyé.

A csodával határos hatás ellenére meglepően egyszerűen elsajátíthatjuk a kellék használatát. Kis gyakorlással szinte bárki megtanulhatja könnyedén használni úgy, hogy a nézők az állukat keresgéljék!

A kelléket bármilyen kártyacsomaggal használhatjuk, de nem áll meg csak a kártyáknál! Segítségével könnyedén cserélhetünk bankjegyeket, cédulákat, hogy tökéletes pontossággal megjósolhassunk egy csillagjegyet vagy épp a néző kedvenc italának nevét!

Angol nyelvű online videó magyarázattal.

További képek
Kapcsolódó és hasonló termékek