Látogasson el webáruházunkba!

Bicycle Gaff válogatás + Standard Bicycle csomag (1142)

Webáruház  »  Mikro trükkök  »  Kártya trükkök  »  Bicycle Gaff válogatás + Standard Bicycle csomag
https://www.jokermagic.com/termek/1142-bicycle-gaff-valogatas-_-1-standard-bicycle-csomag
 Bicycle Gaff válogatás + Standard Bicycle csomag
Néhány szuper trükkös lap és egy csomag kártya!
Ára:
3 490 Ft

Egy kiváló trükkös kártya válogatás, melyekkel rengeteg trükköt lehet bemutatni.

Bicycle Gaff válogatás + Standard Bicycle csomag részletes ismertetője

Egy kiváló trükkös kártya válogatás (9 db), melyekkel például a következő trükköket lehet bemutatni:

  • A néző választ egy lapot, melyet visszakevernek a csomagba. A nézők közül az egyik hölgy egy csókot dob a pakli felé, a puszi megtalálja a választott lapot, és megjelenik rajta!
  • A bűvész egy jóslatot tesz az asztalra. A nézi dob egy dobókockával, majd a bűvész megkéri, hogy a dobott számhoz adja hozzá a kocka túlsó oldalán lévő számot, majd ossza el az összeget kettővel. Sajnos az eredmény 3 és fél lesz, így nem valószínű, hogy a kirakott jóslat kártya helyes lesz... ám mégis, a felfordított kártya a 3 és fél!
  • A bűvész megmutat egy kártyát, és elmondja, hogy a festék rajta még nedves, annyira frissen nyomott a lap. Majd szép lassan teljesen elkeni a tintát a kártyán!
  • A bűvész megmutat egy lapot és elkezdi lendületesen rázni, hogy a nézők csak elmosódva látják a mintát. Addig rázza, míg a kártya tényleg úgy marad, a képes oldal teljesen elmosódott.
  • A bűvész megmutatja a kőr dámát, majd kicsit megdörzsöli a lapot, és az kezd elhalványulni. Még egy kis dörzsölés, és még halványabbá válik. A harmadik alkalommal a kőr dáma teljesen eltűnik a lapról!
A csomagban található trükkös lapok: csókos lap, pikk 3 és feles, elmaszatolt lap, homályos lap, elhalványodó dáma, 52 lap egy kártyán + meglepetés csattanó, átváltozó indexű lap.

A lapgyűjteményhez jár egy csomag standard, kék hátú Bicycle kártyacsomag, hogy rögtön be is lehessen mutatni a trükköket, és egy műanyag tok a gyűjtemény és a kártyacsomag számára. Természetesen a trükkös kártyák is kék hátúak.

A kártyákat az Egyesült Államok kártyagyárában készítették.

A csomagban található magyar és angol nyelvű útmutató a trükkös lapok használatához.