Látogasson el webáruházunkba!

Bicycle Glory Gaff kártyacsomag - kék (1096)

Webáruház  »  Kártyák  »  Speciális kártyacsomagok  »  Bicycle Glory Gaff kártyacsomag - kék
https://www.jokermagic.com/termek/1096-bicycle-glory-gaff-kartyacsomag
 Bicycle Glory Gaff kártyacsomag - kék
A legújabb gaff csomag (speciálisan nyomtatott lapok) a világ legismertebb kártyájához!
Ára:
8 990 Ft

Visszatér a Bicycle Gaff csomag (speciálisan nyomtatott lapok), és jobb mint valaha! Az előző kiadás legjobb kártyáit megtartották, és bekerült a csomagba több új, rendkívül látványos és egyedi effektekhez használható lap.

Bicycle Glory Gaff kártyacsomag - kék részletes ismertetője

Bemutató videó a csomagról: Bicycle Glory Gaff

Visszatér a Bicycle Gaff csomag, és jobb mint valaha! Az előző kiadás legjobb kártyáit megtartották, és bekerült a csomagba több új, rendkívül látványos és egyedi effektekhez használható lap. És még mindig nincs vége a csomagban található nyalánkságoknak, hiszen kapunk a paklihoz egy 30 perces oktató videót, valamint néhány eszközt, hogy elkészíthessünk pár különleges gimmick lapot!

Ez a pakli egy elképesztő gyűjteménye olyan egyedi, különleges mintájú Bicycle kártyáknak melyek közül elég egyet belecsempészni normál csomagunkba és máris megdöbbentő trükköket láthatnak a nézők!
Harmincnál is több különleges effekt található a lapok közt, csak néhány példa: 3 kártya monte, csók kártya, LOVE kártyák, ujjlenyomatos kártya, stb.

Több eddig még sosem látott, innovatív lapot is találunk a csomagban, pl.: megjelenő virág a kártyán, a káró király kezében kirakódó Rubik kocka, guillotine kártya, stb.

Vannak különleges effektet nem tartalmazó kártyák is, melyeket a bűvészek imádnak használni, pl. kérdőjeles kártya, ESP kártya.

Az Egyesült Államok kártyagyárában készült a csomag, póker méret, kék hátlap.

További képek