Bűvészboltok a nagyvilágból - SEO-MAGIC

2018. Január 29.
A világon rengeteg híres, nagy presztízzsel rendelkező online és fizikai bűvészbolt és nagykereskedő található. Állandó rovatunkban ezeket a cégeket szeretnénk kicsit jobban bemutatni.

A SEO-MAGIC-et Tomio Seo alapította Hiroshimában, 1975-ben. A cég leghíresebb termékei a Kabuki streamer és a Hóvihar (Snow Storm), melyeket rengeteg világhírű bűvész használ műsorai során. Régebben termékeik kizárólag Japánban és a világ nagyobb bűvészkongresszusain voltak elérhetőek, mára viszont már sokkal szélesebb közönség számára nyílt lehetőség a vásárlásra. 

2007-ben Tomio Seo idősebb fia, Daisuke Seo megnyitotta az Egyesült Államokban a SEO-MAGIC webáruházát. Maga Daisuke 2004-ben költözött az Újvilágba, ahol angol nyelvet és bűvészetet tanult. Az idősebbik Seo fivér kimondottan élvezi a kaliforniai meleg éghajlatot és az emberek vendégszeretét, azóta is Los Angelesben él. 

A SEO-MAGIC a sajátjaikon kívül más japán gyártású bűvésztrükkök árusításával is foglalkozik, elérhetővé téve mindenki számára a kiváló minőségű termékeket.
A cég hitvallása, hogy a legjobb japán bűvésztrükköket kínálják a lehető legszélesebb réteg számára szerte a világon.

Ezt most mindenki maga is megtapasztalhatja, hiszen a SEO-MAGIC 2018. február 20-án a Joker Magic Bűvészboltban tart szemináriumot, Early Bird jegyek kedvezményes áron kaphatók 2018. február 4-éig, utána a belépő ára 3.990 Forint. 

Hozzászólások


Lapozás: [1]

Új hozzászólás

Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Az üzenet:
Spam védelem: mennyi 0 + 8?