10+1 ajándékötlet bűvészeknek

2017. December 8. 14:24
Közeledik a karácsony, és indul a pánik, hogy vajon egy bűvésznek milyen ajándékot vegyünk?
Ez vajon megvan már neki? Milyen trükköket is szokott mutatni? De ez tényleg nincs még meg neki? Örülni fog az ajándéknak?
Hogy ezt a belső vívódást megkönnyítsük, összegyűjtöttünk egy csokorba 10+1 ajándékötletet!

1. Sucker Punch by Mark Southworth: Egy kiváló, 14 darabos zsetonkészlet, normál és különleges zsetonokkal. Modern, laza, rengeteg lehetőséggel, az ára pedig töredéke annak, mintha érmékből válogatnánk össze egy ilyen komoly készletet...

2. Hand-picked Astonishments - Card Forces by Joshua Jay: Egy kiváló gyűjteménye a legjobb kártya-kényszerválasztásoknak, Joshua Jay bemutatásában. Egy ideális lehetőség, hogy a bűvész bővíthesse repertoárját és számos új technikára tegyen szert!

3. Grifters Coin: Egy gyönyörű érme, majdnem egy órányi oktatóanyag és rengeteg további lehetőség. Akár kezdőről, akár haladóról van szó, a Grifters érmék gyönyörűek, elegánsak, minden szem rá tapad, ha valaki bemutatót tart vele.

4. Cube3 by Steven Brundage: A Rubik kocka már magában is különleges és sokaknak egy misztikus dolog. Aki viszont veszi a fáradtságot és az időt, hogy megtanulja a Cube3 rejtelmeit, az csodákra lesz képes!

5. Ikerlapok / Twin Cards: A legújabb Joker Magic trükk, így nagyon kicsi az esélye, hogy a megajándékozottnak meglegyen! Egy könnyen elsajátítható, elképesztően látványos hatás, amely bármikor, bárhol bemutatható.

6. D.O.A. by Morgan Strebler: Zseniális újdonság, mentalistáknak és utcai bűvészeknek! Megállíthatja a mit sem sejtő néző pulzusát néhány másodpercre, majd újra el is indíthatja azt. A döbbenetes hatás garantált!

7. Mesika Loops: Egy mindig hasznos fogyóeszköz. Kiváló minőségű láthatatlan karikák, számtalan felhasználási lehetőséggel. Egyetlen bűvész se lenne szomorú, ha ezt kapná ajándékba, hiszen sosem lehet belőle elég!

8. Magic the Complete Course: A bűvészettel még ismerkedők számára egy nagyszerű könyv, hogy a bűvészet számos ágával megismerkedhessenek egy kötet keretein belül. Egyszerű magyarázat, rengeted fotó és egy DVD melléklet a még könnyebb megértésért... Egy nagyszerű gyűjtemény!

9. Mikroszőnyeg: Legyen szó kártya, érme, vagy bármilyen más trükkről, egy mikroszőnyeg a legjobb felületet biztosítja a bemutatásukhoz! Feltekerve szállíthatók, így mindenhová magával viheti a bűvész.

10. Prémium kártyacsomagok: Egy dizájnos, szép kártyacsomag csak még szebbé teszi az előadást. A kiváló minőségű, egyedi grafikával ellátott csomagok között mindenki megtalálhatja a leginkább hozzá illő paklit!

+1. Ajándékutalvány: Ha végképp elfogytak az ötletek és eluralkodik a kétségbeesés, ruházzuk át a felelősséget: válassza ki maga a bűvész az ajándékát, lepjük meg egy ajándékutalvánnyal! Így biztosan a számára szükséges és tetsző trükköt szerezheti be a megajándékozott.

Természetesen még rengeteg ötlet és lehetőség van, mi próbáltuk tapasztalatunk alapján a legnépszerűbb, legnagyobb sikert arató ajándékötleteket összegyűjteni, hogy megkönnyíthessük az ünnepi készülődést.
Reméljük tudtunk kicsit segíteni! :)

Hozzászólások


Lapozás: [1]

Új hozzászólás

Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Az üzenet:
Spam védelem: mennyi 9 + 2?