A lebegtetés mestere, Dirk Losander

2017. November 2.
Losander, eredeti nevén Dirk Losacker, 1969-ben született Németországban, Winkels kis városkájában.
Nagypapájának egy ismerőse révén ismerkedett meg a bűvészettel mindössze nyolc éves korában.

Felesége, Luna Shimada tanácsára "a modern varázsló" képére kezdte formálni műsorát: megnövesztette a haját és hosszúkabátot visel előadás közben.
Mentorai Finn Jon és Salvano voltak.

Lebegtetései révén vált sikeres és elismert bűvésszé, az ő nevével forrt egybe a lebegő asztal fogalma. Ő volt az, aki a napjainkban elterjedt variációját először elkészítette és bemutatta, világszerte ismerik a fogalmat: Losander lebegő asztala.  Azóta számos más, különlegesebbnél különlegesebb lebegtetést talált fel és készített el, legyen azok buborék, varázsbot, vagy egy egyszerű borospohár levitációja... 

A legelső érzésünk, ahogy Losandert figyeljük miközben valamilyen tárgyat lebegtet, az, hogy ilyen az igazi varázslat. Az a könnyedség, elegancia, földöntúliság, ahogy a tárgyak életre kelnek a kezei közt, vagy a közelében, feledhetetlen élményt nyújt. Ez a stílus a védjegyévé vált, és nagyon kevesen képesek akár csak megközelíteni is az ő produkcióját.

Losander a világ legtöbb nagy színpadát bejárta különleges műsoraival, fellépett Hollywoodban a Magic Castle-ben, jelenleg Las Vegasban él és ott tart rendszeresen bemutatókat a világ legnagyobb bűvészshowjában.
2006-ban neki adományozták a Milbourne Christopher díjat, ezzel ő lett az Év Illúzionistája.
Íme díjnyertes előadása:


2017. november 17-én (melyre minden jegy elkelt elővételben) és 18-án pedig üzletünk bemutatótermében tart szemináriumot, így bárki személyesen is megismerkedhet korunk egyik legkiválóbb színpadi bűvészével!

Hozzászólások


Lapozás: [1]

Új hozzászólás

Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Az üzenet:
Spam védelem: mennyi 2 + 0?