Megújultunk!

2017. Október 23.
Üdvözöljük megújult weboldalunkon!

Cégünk, a Joker Magic ebben évben ünnepli fennállásának 30. születésnapját.

Úgy gondoltuk, hogy legméltóbban egy új, modern weboldal jelképezhetné azt az utat, amit eddig bejártunk. A célunk az volt, hogy még modernebb, még egyszerűbb legyen a böngészés az új oldalon, és közelebb kerülhessen a bűvészet világához az, aki meglátogat minket.

Ezért rengeteg terméket újrafotóztunk, frissítettük leírásainkat, újrakategorizáltuk kicsit termékskálánkat, így jött létre pl. a Street Magic kategória, ahol kimondottan az utcai bűvészetre fókuszáltunk.
Új elem oldalunkon ez a blogfelület is, ahol olvasónk rengeteget megtudhat majd híres bűvészekről, egyes trükkökről, a bűvészvilág dolgairól, és még sok egyébről.

A vásárlást is igyekeztük még egyszerűbbé, gyorsabbá és élvezetesebbé tenni. Termékeink sokkal jobban kereshetőek immár, fizetési lehetőségeink közé bekerült az OTP SimplePay online bankkártyás fizetés, így a megrendelés véglegesítésénél Ön az OTP Bank biztonságos, online felületén fizetheti ki a megrendelt termékeket. Több mint egy hónapja már a DPD futárszolgálat szállítja ki a bűvésztrükköket megrendelőinkhez, így akár másnapra ott lehet a csomag.

Reméljük, hogy az új arculat és az új szolgáltatások elnyerik tetszését és valamikor személyesen is találkozhatunk üzletünkben is, vagy akár tavasszal, a Joker Magic Day-en!

Üdvözlettel,
A Joker Magic csapata

Hozzászólások


Lapozás: [1]

Új hozzászólás

Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Az üzenet:
Spam védelem: mennyi 7 + 4?