Új
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Profi mentalista készlet / Thr Pro Mind Set by Luca Volpe, Paul McCaig and Alan Wong

Cikkszám: 1441
Kiszerelés: db
Egy profi műsor, profi eszközökkel!
34 900 Ft




Betöltés...

 db
Rövid ismertető: A Pro Mind Set magában egy teljes, 20 perces mentalista műsor, kiváló minőségű eszközökkel.

Termékismertető

Videó a trükkről:


A Pro Mind Set magában egy teljes, 20 perces mentalista műsor, kiváló minőségű eszközökkel.

A készlet még a világjárvány idején került a piacra, mikor újra elkezdtünk visszatérni a normális élethez és a műsorok látogatásához. Ezt a készletet úgy hozták létre, hogy szem előtt tartották, hogy még ilyenkor is egy speciális helyzetet jelentett a close-up körülmény előadás során, így fontos volt, hogy az eszközök könnyen tisztán tarthatóak és fertőtleníthatőek legyenek, de a rutinok is úgy lettek kialakítva, hogy látványosak, lebilincselőek legyenek, a nézőnek mégse kelljen túl közel jönnie, vagy hozzáérnie bármelyik kellékhez.

A kellékek nagyon hosszú élettartamúak, könnyen tisztán tarthatóak, és könnyedén elférnek a csomagban található tárcában. Az öt bemutatott trükk egy teljes műsort kitesz, de nyugodtan ki is választhatjuk bármelyiket, és beilleszthetjük őket saját műsorunkba. 

A csomagban bemutatott öt trükk:

Nite-Sight: egy bankjegyes trükk, 3 színes borítékkal és egy-egy nyomtatott "YOURS" (TIÉD) és "MINE" (ENYÉM) kártyákkal. Egy vagy két néző kiválaszthatja, hogy melyik boríték az "övék" és melyik a "tiéd". A tipp helyes lesz, ám a bűvésznél maradó borítékban ott lapul egy szádolláros (vagy tízezres, stb), míg az övék üres! A bankjegy nem része a csomagnak, mindenki saját zsebből teszi hozzá!

DTC-Lite: 2019-ben Luca Volpe és Paul McCraig kiadták DTC nevű trükkjüket, egy különleges, sorrendbe rakott tíz kártyás rutint. Az első készlet mindössze 48 óra alatt elfogyott, hatalmas sikert aratott. A csomagban ennek a "light" változata lapul, vagyis a lapokat vékonyabb műanyagra nyomtatták, mely könnyedén elfér egy tárcában és életünk végéig bírja a strapát. A csomaggal rengeteg trükköt bemutathatunk mely egy sorrendbe rakott paklira alapul, de a csomagból megtanulhatunk egy olyan kezelést is, ahol a nézőknek hozzá sem kell érniük a lapokhoz!

Target-World: Egy klasszikus mentáltrükk új köntösben. Megmutatunk bármilyen zsebméretű könyvet (nem a csomag része, bármilyen nyelvű könyv használható), és egy műanyag lapot, melyre egy céltáblát nyomtattak és középen kivágtak rajta egy téglalapot. Kinyitjuk a könyvet és megmutatjuk, hogy a "céltáblával" kiválasztunk egy "célszót". A nézők láthatják, hogy ahogy végighúzzuk a kártyát a lapon más és más szó kerül a "célkeresztbe". Megkérjük a nézőt, hogy bármikorállítson meg minket ahogy húzzuk a kártyát a könyv lapján, majd megkérjük, hogy olvassa fel hangosan a leghosszabb szót amit a célkeresztben talál. Ekkor kérjük meg a nézőket, hogy most látogassanak el közösségi médiás felületünkre, ahová órákkal ezelőtt feltöltöttünk egy jóslatot. Ez nem más, mint az előbb, a néző által szabadon választott szó! Ez egy elképesztően erős hatás, és nem utolsó sorban minden előadás során hozhat pár követőt a felületre!

Photo-Wave: Egy egyszerű és direkt rutin! Megmutatunk a nézőknek néhány képes kártyát, és megkérjük egyiküket, hogy válasszon egyet közülük. Miután megtörtént a választás, megmutatjuk, hogy az összes többi kártya hátán egy X található. Hogy bebizonyítsuk, hogy biztosak voltunk abban, hogy ahhoz a kártyához fog vonzódni a néző, megkérjük, hogy fordítsa meg azt. Annak a kártyának a hátán is egy X lesz látható, ám más színnel! Egy kompakt, kézben lejátszható "Brainwave" trükk, de semmi nem ragad, tapad, semmi sem érdes és sima!

Az öt trükkhöz való kellékeken kívül a csomagban található egy speciális, dupla képoldalú lap, optikai illúziókkal. Egy tökéletes módja, hogy két trükk között megmutassuk a nézőknek, hogy az elmét milyen könnyű becsapni!

Ezen kívül a készlet tartalmaz néhány üres kártyát is, hogy a "Nite-Site" rutinunkat a saját nyelvünkön is előadhassuk.

Az összes kártyát kiváló minőségű, tartós műanyagból készítették, így ha megfelelően vigyázunk rájuk, akkor egész életünkben jó szolgálatot fognak tenni, ha mentalizmusról van szó!

Az angol nyelvű, online magyarázó videót "szeminárium-stílusban" vették fel, tehát láthatjuk a trükk bemutatását, majd utána azonnal meg is kapjuk a magyarázatot Luca, Paul és alan előadásában.


Tegye fel kérdését Ön is, válaszolunk rá!

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Kérdések-válaszok