Új
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Lennart Green Tribute: The Master of Chaos kártycsomag

Cikkszám: 1439
Kiszerelés: db
Egy kártyacsomag a Káosz Mesterének ajánlva!
8 990 Ft




Betöltés...

 db
Rövid ismertető: Egy japán bűvész, Takumi Takahashi tisztelgése tanítómestere. a legendás Lennart Green előtt ezzel a csomaggal.

Termékismertető

Videó a csomagról:



Egy japán bűvész, Takumi Takahashi tisztelgése tanítómestere. a legendás Lennart Green előtt ezzel a csomaggal.

Bár Lennart Green nevét aligha kell bárkinek bemutatni, azt mindenképp érdemes elmondani róla, hogy 1991-ben a svájci Lausanne-ban, close-up bűvész világbajnokká avatták. Rutinjai és trükkjei sokak számára tűnnek kaotikusnak, innen is ered a Káosz Mestere becenév vele kapcsolatban. Való igaz, előadásmódja és megoldásai sokszor ezt az érzetet keltik, de rengeteg saját fogással járult hozzá a modern bűvészet kiszélesedéséhez: Snap Deal, Top Shot, Green Shuffle, Angle Separation, hogy csak párat említsünk. 

Ez a csomag egy év kemény munkájának gyümölcse. Takumi Takahashi szívét-lelkét beletette, hogy méltóképp tiszteleghessen mestere előtt, és megmutathassa a lapokon a világnak, hogy kicsoda Lennart Green.

A hátlapokon Lennart Green portréját látjuk viszont, és a lap szélén két, szinte szállóigévé vált mondata, melyek hűen tükrözik filozófiáját a bűvészetről:

"Ha nem tudod elrejteni, hangsúlyozd ki"

és

"Ha egy kapzsi ember tényleg értené, hogy mennyire hasznos bőkezűnek lenni, akkor puszta kapzsiságból kellene bőkezűnek lennie"

A csomag természetesen kiváló minőséget képvisel, méltón a névadója által képviselt nívóhoz.

Póker méret.

Tegye fel kérdését Ön is, válaszolunk rá!

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Kérdések-válaszok