Új
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Bicycle Cardistry kártyacsomag (5th anniversary edition, fóliás)

Cikkszám: 1429
Kiszerelés: db
Igazi luxus a kártyazsonglőröknek!
8 990 Ft




Betöltés...

 db
Rövid ismertető: Valódi gyűjtői kiadású pakli, ékessége lesz bármelyik kollekciónak! A doboz prémium holografikus fóliával borított, és több motívumot kiváló minőségű arany tintával emeltek ki.

Termékismertető

Valódi gyűjtői kiadású pakli, ékessége lesz bármelyik kollekciónak! A doboz prémium holografikus fóliával borított, és több motívumot kiváló minőségű arany tintával emeltek ki.

Ez az 5. évfordulós pakli nem lesz sosem újranyomva, így mindenképp limitált kiadásúnak számít. Bár elsődleges szempontként a De'vo által életre hívott kártyzsonglőrködés (cardistry) szerepelt az elkészítésekor, de bűvészkedésre és kártyázásra is tökéletesen használható ez a kiváló minőségű csomag, a legjobb papírra nyomták a lapokat, és a legkiválóbb finish-sel látták el őket.

A kártyák hátát a De'vo kézjegyének számító "ikertükör-dizájnnal" látták el, így más mintát mutatnak a lapok attól függően, hogy hogyan nyitjuk legyezőbe őket. A képes oldalon látható fekete keret még jobban kihangsúlyozza az emeléseket és a fogásokat, az arany pontok a sarokban még különlegesebbé teszik az inverz legyezőket. 

A képeken látható csomagok 3D renderelésűek, de a valódi kártyák talán még a képeken láthatónál is szebbek!

Tegye fel kérdését Ön is, válaszolunk rá!

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Kérdések-válaszok