Új
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Cube52 by Craig Petty

Cikkszám: 1413
Kiszerelés: db
Egy új szintje a Rubik-bűvészetnek!
24 900 Ft




Betöltés...

 db
Rövid ismertető: A Cube3 megváltoztatta a Rubik-bűvészkedést. Most, 8 évvel később itt a Cube52... Az evolúció!

Termékismertető

Videó a trükkről:



"A Cube52 egy új világot nyit a Rubik-bűvészetben. Zseniális!" - Henry Harrius

A Cube3 megváltoztatta a Rubik-bűvészkedést. Most, 8 évvel később itt a Cube52... Az evolúció!

A Cube52 egy monumentális, 4 részes projekt egy egyedülálló, jelölt csomaggal, amilyet még sosem látott a bűvészvilág!

Miből is áll a Cube52 projekt?

A Cube52 kártyacsomag:
A zseniális Phil Smith alkotása, a hátlapminta észrevétlen, mégis egyszerű jelölési rendszert kapott. A képes oldalakon pedig 6 szín látható, azok, amelyek a Rubik kockán is. 
54 kártyalap, mintha 54 matrica lenne egy Rubik-kockán. Egy kockának 6 oldala van, minden egyes oldalon 9 szín, vagyis minden színből 9 található a Cube52 csomagban is!

A Cube52 trükkök:
9 (!) órányi oktatóanyag, 4 fejezetre bontva. Craig Petty és meghívott vendégei zseniális trükkökat tanítanak meg, megmutatva a teljes potenciálját ennek a párját ritkító csomagnak.

1. fejezet: A Teremtő
Magától a csomag alkotójától, Craig Pettytől tanulhatjuk meg az alapokat, kicsit megkapirgálva a lehetőségek felszínét. Az induláshoz tökéletesek ezek az egyszerű, direkt mutatványok, melyek ledöbbentik a nézőket.

2. fejezet: A Páros
Kev G és Colin Claus két vezéregyénisége a Rubik-bűvészetnek napjainkban. A második fejezetben ők ülnek le Craiggel és mutatnak be vad, elképesztően kreatív rutinokat, magát az alkotót is átverve a saját találmányával!

3. fejezet: A Mentalista
Peter Nardi a bűvészet egyik "keresztapja". Az Egyesül Királyság egyik elit mentalistája oszt meg velünk 6 mentalizmus-fókuszú rutint, melyek egyszerűen brutálisak, mégis egyszerűen elsajátíthatók.

4. fejezet: A Haladó
Az utolsó felvonásban Craig néhány nehezebb, haladó szintű trükköt mutat meg, melyet véghez vihetünk a Cube52 segítségével. Komoly trükkök a komoly bűvésznek!

A legérdekesebb az egészben, hogy nekünk nem kell tudni kirakni a Rubik-kockát... néhány trükkhöz egyáltalán nem is lesz szükségünk rá!

A sok órányi oktatóanyagban a rutinok mellett meg fogunk tanulni trükköket egy Rubik-kockával, tanácsokat kapunk, hogyan válhatunk jobb előadóvá, és rengeteg ötletet, útmutatást kapunk, hogy hogyan találhatunk ki saját trükköket ezzel a fantasztikus csomaggal!

A pakli az Egyesül Államok kártyagyárában készült a legkiválóbb papírt és finisht alkalmazva. A csomag a jelöltség mellett stackelve is kiválóan működik... de erről bővebben majd a magyarázat során!

A Cube52 a következő lépés a Rubik-bűvészetben, ehhez nem férhet kétség. Lépj a következő szintre te is!

FONTOS: A csomag csak a Cube52 paklit tartalmazza az oktatóanyag mellett. A normál Rubik-kocka nem része a szettnek, de bármilyen egyszerű Rubik vagy bűvös kocka tökéletes a bemutatáshoz. 

Az online oktatóvideó angol nyelvű.

Tegye fel kérdését Ön is, válaszolunk rá!

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Kérdések-válaszok